Hallo, ik ben Elleke, kunstlover en heel nieuwsgierig

Ik ben moeder van vier kinderen, zonder partner. Een alleenstaande moeder wil ik niet uitspreken want ik voel me helemaal niet alleen. Ik word omringd door geweldige vrienden en familieleden.

 

Humor en liefde maken me gelukkig. Ik ben onrustig, levendig en luidruchtig. Mijn bulderlach horen ze van ver. Als je mij aandacht geeft dan geniet ik daar van, maar ik geef het ook graag terug. Ik ben blij als mensen mij graag zien. Een romantische dromer en toch ben ik een realist. Passioneel, maar explosief. Eerlijkheid en respect vind ik belangrijk. Ik ben chaotisch en toch heb ik structuur nodig om me goed in mijn vel te voelen.

Alles wat ik zie kan mij inspireren, daardoor heb ik vaak honderden ideeën in mijn hoofd. En vaak voer ik ze nog uit ook. Ja, ik ben dus een bezig bijtje, maar wees gerust, ik kan ook heel erg lui zijn. Sport is voor mij een opgave en daarom doe ik het bijna nooit. Ik hoop dat ik op een dag een sport ga ontdekken die ik plezierig vind. Ik vermoed dat die uitputting een voldaan gevoel geeft.

Ik hou van avontuur, dingen doen die ik nooit eerder deed of buiten de lijntjes kleuren winden mij op. Door mijn nieuwsgierig karakter wil ik niets missen en alles weten. Ik ben heel sociaal dus ik praat met iedereen en ik wil geen enkel feestje missen. Ik ben zelfzeker, maar ik voel me helemaal niet beter en ook niet minder als een ander. Ik heb gewoon geen complexen en beschouw iedereen als gelijken.

Schilderen was mijn hobby, maar daar probeer ik nu mijn beroep van te maken. Het is een uitlaatklep want ik schilder vaak over mijn gevoelens. En voor de rest werk ik rustig mijn bucketlist af. Ja, dat is een heel onnozel woord voor een heel plezant gegeven. Zo leer ik momenteel saxofoon spelen, organiseer ik tentoonstellingen en maak ik verre reizen.